EU-Blomsten

2014-04-03_21h39_04Vores tøj er mærket med ”Blomsten” også kaldet Eco-Label. Det er EU´s officielle miljømærke.

Miljø
Blomsten garanterer, at vi lever op til skrappe miljøkrav i forhold til produktionen. Bl.a. opfylder vi krav om at begrænse brugen af plante- og insektbekæmpelsesmidler i landbrugets produktion af bomuld. Vi opfylder strenge krav til samtlige kemikalier som anvendes i produktionen. Og endelig sikrer mærket, at vi opfylder krav til spildevandet fra bl.a. farverier. Alt sammen noget, der bidrager til en mere bæredygtig produktion.

Sundhed
Blomsten betyder også, at en række kemikalier og tungmetaller ikke forekommer i vores tøj og dermed kan afgives fra det færdige tøj. Det gælder jo om at passe bedst muligt på alle vores små prinser og prinsesser!

KvalitetBeFunky_Isabella_Juni_2014_3.jpgBeFunky_IMG_6398.jpg
Endelig er Blomsten din garanti for kvalitet! Tøjet kan tåle sved, gnidning, lys og vask i vand uden at miste kulør. Og vi opfylder specifikke krav til, hvor meget tøjet må krympe under vask og tørring.

Det danske Miljømærkesekretariat kontrollerer, at de miljømærkede produkter opfylder kravene til miljø og sundhed samtidig med, at kvaliteten af produkterne er i orden.